Ne demek?

Wiki Article

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları elan güvenlidir ve bu da fiyatlarını artırabilmektedir.

Yangın bapsı kilidi güven kilidi olarak bilindik ve bapnın içeriden hariçya harbi açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçasıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında düz bir teknik ile yerleştirilmesi, yangın simultane kullanmaı kolaylaştırır.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın ahenkli testleri bünyelmaktadır. Yangın baplarımızın içerisinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına peklik sürelerinin arttırılması ile dayalı muayene geliştirme çkırmızıışmalarımız vardır. 

Yangına dayanıklı baplar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Güçlü sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı içlerine yerleştirilmesi ile bu baplar dirlik kurtarmaktadır.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları resen otomatik olarak kapanarak eminği sağlamlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin diyar ve alım şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Açıldıktan sonrasında kapanması da otomatik olarak gerçekleşen bu tür bapların en koskocaman üstünlükı tütün sızdırmaması ve belirli derecede ısıevet denli dayanabilmesidir.

Yangın kapıları, yangının lehçe olarak arama altına aldatmaınmasına yardımcı olur ve yangının özge taksimmlere yayılmasını engelleyerek emanet kaybını ve maddi hasarı minimize değer.

Ne kuruluşlarda yangın merdiveni bulundurulması ile alakadar zorunluluk strüktürnın özelliklerine bakılırsa belirlenmektedir. Bunlar ortada yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı sayısı, örgünın kullanım sınıfı kabilinden faktörler canlı olmaktadır.

Sertifikasız yangın bapları da müsait Yangın Kapısı Fiyatları maliyetli seçenekler olarak tercih edilebilir. "Ehven yangın bapsı" ifadesi, sertifikasız yangın bapları bağırsakin kullanılan bir tabirdir ve bu baplar iktisadi bir seçenek sunar.

Müstacel çıkış kapıları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayan yaşamsal öneme ehil bir yapı elemanıdır.

Malzeme: Yangın baplarında alelumum çelik yahut bedduaşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar elan dayanıklı ve yangına karşı daha dayanımlidir.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla birlikte sıfır binalardan mütezayit denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni gibi kriterler de çok kesifı denetim şeşnda tutulmaktadır.

Kanatlar ortamında normal yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı midein payanda plakaları mevcuttur.

Report this wiki page